Kerstbrunch weer een succes

Zaterdag 17 december 2016 was weer de jaarlijkse kerstbrunch bij Dorus Rijkers.
Op de vroege ochtend waren de elfjes (stafleden) al druk bezig met de laatste voorbereidingen door het versieren van het clubhuis en klaarzetten van tafels en banken. Door de groei in leden de laatste tijd is er dit jaar voor gekozen om dit te doen in twee lokalen waar voorheen maar één lokaal voor nodig was.

Om  kwart voor elf kwamen de eerste leden met familie binnenstromen waarna iedereen een plekje heeft gevonden om ook dit jaar weer te smullen van alle creaties van de verschillende speltakken. Dit jaar waren we met maar liefst 117 mensen. Om half twaalf mocht er dan toch echt aangevallen worden op de taarten, worstenbroodjes, soep , brood met beleg, croissantjes met worstjes en nog veel meer. Na ongeveer anderhalf uur was het tijd voor wat meer officiële taferelen. Waar Maaike van Leeuwen (Voorzitter Bestuur Dorus Rijkers) een praatje heeft gehouden over wat er dit jaar allemaal heeft plaats gevonden. Tijdens dit praatje zijn onder andere diverse jubilaris insignes gegeven aan de personen die 5, 10, 15 of 20 jaar lid zijn bij Dorus Rijkers. Ook was dit een mooi moment om Victor voor te stellen aan de groep als nieuw staflid bij de Wildevaart.

Na de lunch hebben we even gezamenlijk alle spullen opgeruimd. Dweil door de lokalen heen en alle kerstspullen opgeborgen zodat we die weer volgend jaar kunnen gebruiken. Zodat we ook het nieuwe jaar met een schoon en opgeruimd clubhuis kunnen beginnen.

Namens Dorus Rijkers, Fijne Feestdagen en een gelukkig 2017