Dorus Rijkers weer actief tijdens NLdoet -2016

Ook dit jaar had de Dorus Rijkers zich weer opgegeven om mee te doen met NLDoet. Alles zou precies passen qua planning want het clubhuis zou dan inmiddels verplaatst zijn naar onze nieuwe locatie aan Jaagpad 3. Helaas, dat plan konden we begin februari al in de prullenbak gooien. Maar wat nu?
Gelukkig hadden we niet al onze spullen in de opslag. Onze aanhanger en een nieuwe opslagcontainer stonden bij één van onze plusscouts in tijdelijke opslag. De aanhanger en container konden wel een likje verf gebruiken.

Dit jaar hadden zich twee vrijwilligers (Christie en Poul) aangemeld. Wat bleek, zij wonen in de buurt van onze nieuwe locatie en wilden ons graag helpen. Ook onze Wilde Vaarders en een aantal Plus Scouts hielpen mee. Het bleek nog een aardige klus te zijn. We zijn een heel eind gekomen maar de klus is nog niet af. Tijdens NLDoet hebben we ook een kampvuurbak in elkaar gelast. Naar het schijnt zal deze zijn eerste vuurdoop krijgen tijdens Koningsdag in de wijk Leeuwendaal in Rijswijk.

Ik wil Christie, Poul, Mila, Elly, Claudia, Cees, Jacco, Arno, Gerben, Marcel en Erik hartelijk bedanken voor hun inzet.