In memoriam Peter van der Laan

En ineens is het voorbij
en is er geen later
en ineens is het geen storm
in een glas water
maar een somber weerbericht
en het anker wordt gelicht
jij drijft weg met de haven in zicht

Na een dappere strijd en zeer moedig tot het laatst, is op vrijdag 19 augustus 2016 onze penningmeester overleden.

Peter van der Laan

petervanderlaan

Peter heeft anderhalf jaar voor onze scouting Dorus Rijkers met veel plezier en inzet, ondanks dat hij niet bekend was met waterscouting, onze financiën beheerd.

Hij heeft gezorgd dat zowel voor de stichting als de vereniging nu alles op rolletjes loopt. Zijn positieve inbreng t.a.v. onze verplaatsing naar het Jaagpad hebben we in dank aanvaard.

Ook al wist hij weinig van waterscouting en was hij een integere en op de achtergrond blijvende man, hij kon ook genieten van de gekke en rare opmerkingen van onze leden en van onze activiteiten.
Ik zie hem nog op de Kaag komen in zijn nette broek en nette trui op de familiedag om kennis te komen maken om ons alleen met de financiën te helpen.

De volgende familiedag was hij er ook en deed hij enthousiast mee. Genoten heeft hij van de stafactiviteit met een puzzeltocht door Den Haag en de fondueavond die daarop volgde. Ook bij de Kerstbrunch had hij zijn inbreng.
Ik vind het jammer dat Peter de Blub op de nieuwe locatie met de opening in zicht (zoals in het lied de haven inzicht) niet meer kan zien.

Peter, bedankt voor de korte maar heel fijne tijd.

Namens het bestuur en stafleden,

Yvonne

Lied haven in zicht :  https://www.youtube.com/watch?v=8f0jdy6qXVw