Opening clubhuis “de Blub”

Op 8 oktober 2016 is ons clubhuis heropend op de nieuwe locatie. De openingsceremonie werd verzorgd door opa Dorus en wethouder Björn Lugthart van de gemeente Rijswijk. De opening werd ondersteund door leden en streetband FFAnderz.

Na de opening was er voor leden, ouders en genodigden een spel in de nieuwe achtertuin, het Elsenburgerbos. Daarnaast was er voor sponsoren en ondersteunende bedrijven en/of personen ‘s middags de mogelijkheid om het clubhuis te bekijken, ook het middag programma werd muzikaal begeleid door de streetband FFAnderz.

Naast de opening werd ook ons 65-jarig jubileum gevierd, iets waar wij ook erg trots op zijn. Leden kregen als aandenken een t-shirt met de ludieke tekst:

Dorus Rijkers… Ik ben toch niet gek??? Maar het helpt wel…’

mee naar huis.

Na het buffet was er ‘s avonds ook gelegenheid om in informele sfeer het clubhuis te bekijken, de clubhousewarmingparty. Daarvoor waren bevriende scoutinggroepen, regiobesturen, buren e.a. uitgenodigd, die onder het genot van een drankje rond konden neuzen.

Al met al een geslaagde dag, waar wij als groep van hebben genoten. We zijn ook zeer tevreden met onze nieuwe locatie die tal van mogelijkheden biedt. Voor meer foto’s kijkt u in ons fotoalbum op Facebook : Album heropening.

Gebak Aankomst "opa Dorus" Officiële opening Officiële opening Wethouder Björn Lugthart